Michelin-csillagos séf jegyzi az Air France új La Première és Business menüit

Fotók: Air France

Az Air France az Egyesült Államokból induló járatain a La Première és Business kabinokban új, a háromszoros Michelin-csillagos francia séf, Dominique Crenn által kreált menüket kínál.

Ezek az ételek elérhetőek a Chicagóból, Los Angelesből, Miamiból, New York-Newarkból, San Franciscóból és Seattle-ből történő induláskor. A 2024-es tavaszi-nyári szezonban fokozatosan az Air France összes egyesült államokbeli célállomásának indulásakor elérhetővé válnak.

Dominique Crenn tizenkét eredeti ételt készített az Air France ügyfelei számára, amelyeket a La Première és a Business kabinokban fogyaszthatnak el. Az Air France minden hónapban minden kabinban két jellegzetes ételt kínál, köztük egy vegetáriánus és egy halételt.

Homár, pico de gallo és teaszósz vagy gyökérzöldség mille-feuille szarvasgombás szósszal csak két példa a La Première kabinban a séf kulináris zsenialitására. Az Üzletben a vendégek többek között kaliforniai charbonnier-t fogyaszthatnak quinoával és marinière-mártással vagy nyitott raviole-t, cukkinit és paradicsomot, mogyoró- és parmezánmártással.

Dominique Crenn, az egyetlen nő, aki három Michelin-csillaggal rendelkezik az Egyesült Államokban a San Franciscóban található Atelier Crenn éttermében, elkötelezett az Air France ügyfelei számára az ötletes és költői francia konyha fejlesztése mellett, a helyi és szezonális termékekre összpontosítva.

Az élelmiszerpazarlás elleni küzdelem részeként az Air France a Business kabinban utazó ügyfeleinek azt is felajánlja, hogy akár 24 órával a járat indulása előtt előre kiválaszthatják meleg ételüket. Ez a szolgáltatás az ügyfél által kiválasztott étel garantált elérhetőségét a fedélzeten történő méltányosabb fogyasztással kombinálja.