Szingapúr az Air France hetedik olyan nyári célállomása, ahova A380 repül

 2012 nyarán az Air France immár hét célállomás fele üzemeltet Airbus 380-as repülőgépet: 

New York JFK repülőterére, Washington DC-be, Los Angeles-be, Montrealba, Johannesburgba, Tokió Narita repülőterére és Szingapúrba.

“Hiszünk a Szingapúr által számunkra feltáruló lehetőségekben, és erős piaci pozícióra kívánunk szert tenni e városban. Az Air France szeretné megerősíteni helyzetét Ázsiában és Szingapúr fontos gyűjtő-elosztó repülőtér Dél- Kelet-Ázsia és a csendes óceáni térség fele” – nyilatkozta Paul Rombeek, az Air France-KLM  Szingapúrért, Indonéziáért, Ausztráliáért és Új-Zélandért felelős regionális képviseletvezetője. 

Az Air France volt az első európai légitársaság, ami 2009-ben üzembe helyezte ezt az óriás utasszállító repülőgépet. 2011 decembere óta az Air France összes A380-as típusú repülőgépét összesen 516 üléssel látták el, négy osztályon megosztva: A „La Première” első osztály a főfedélzeten helyezkedik el, és 9 ülést számlál, az „Affaires” business osztályunk 80 férőhelyével pedig a felső fedélzeten található, csakúgy, mint a 38 üléses  „Premium Voyageur” kiemelt turista osztályunk. A „Voyageur” turista osztályunk 449 férőhelye pedig megoszlik a két fedélzet között. 

Az A380 a maga kategóriájában a leginkább környezetbarát és legcsendesebb repülőgép. Az óriásgép fedélzetén az Air France innovatív újdonságokkal kedveskedik utasainak: az egyes repülési szakaszokban más-más fényhatásokat generál, és igazi kikapcsolódásra alkalmas helyeket teremt, legyen szó kortárs képzőművészeti galériáról vagy a két fedélzeten megosztva fellelhető mintegy hat bárról. 

Szingapúri indulással az Air France heti 38 csatlakozó-járatot kínál a Qantas-szal közösen, öt ausztrál nagyvárosba: Sydneybe, Melbourne-be, Brisbane-be, Perthbe és  Adelaïde-be.

Legyél az első hozzászóló "Szingapúr az Air France hetedik olyan nyári célállomása, ahova A380 repül" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*