Novemberben újra autókiállítás Budapesten

A Syma Csarnok ad otthont a Mobilitás 2014 elnevezésű autókiállításnak és -vásárnak, melyen a járműipar legújabb trendjeivel, 25 márka legfrissebb modelljeivel ismerkedhetnek meg a látogatók. Kiemelt szerepet kap majd az e-mobilitás, hiszen az összes itthon kapható villanyautó megtekinthető, és ki is próbálható egy 6500 négyzetméteres csarnokban. Sőt, a Puskás Ferenc Stadion körül zárt pályán több mint száz egyéb autó is vezethető lesz.

A háromnapos rendezvény importőri támogatás mellett, a magyar márkakereskedői piac meghatározó szereplőinek együttműködésével valósul meg. E meghatározó szereplők száma igencsak csökkent a 2008-as válság óta, hiszen az akkor 850 tulajdonos kezében lévő 1100 autószalonból mára 270 tulajdonos és 470 szalon maradt az országban. Idén pedig végre nő az újautó-eladások száma, az év végére elérheti a 70 ezret, így a piaci élénkülés ad alapot arra, hogy ismét érdemes legyen autószalont rendezni Budapesten, ahol bemutatható, milyen változások is történtek a világ autógyártásában az elmúlt években.

A járművek mellett az autókereskedelem, az autózás háttere is megjelenik. A kiállításon a finanszírozás, biztosítás, járműkarbantartás és alkatrész-kereskedelem képviselői is megjelennek.

Érdekesség, hogy az elővételben 2000, a helyszínen 2500 forintért megvásárolható jegyek ára (egy darab) beszámítható az ott vásárolt termékek árába, legyen az egy kisebb árucikkek vagy épp egy új autó.

Legyél az első hozzászóló "Novemberben újra autókiállítás Budapesten" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*