Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák

Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák

Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák: a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szálloda közösségi tereinek átalakítása egy hét múlva indul, eközben folytatódik a Grand Hotel szobáinak felújítása is, a beruházások értéke meghaladja az egymilliárd forintot.

A szállodaüzemeltető arról tájékoztatta a távirati irodát: a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában átépítik a lobbyt, a földszinti konferenciatermeket, a gyógyászati recepciót, valamint a vendéglátó egységeket. Az első ütem várhatóan 2018. februárban készül el. A második ütemben a régi gyógyászati recepció helyén váró épül, és a gyógyászati részlegek vendégei, illetve a konferenciák résztvevői számára külön bejáratot alakítanak ki a Nagyrét felől.

A közlemény szerint egyidejűleg elkezdődik a Grand Hotel Margitsziget második emeleti szobáinak felújítása, a 2016-ban elindult munkálatok folytatásaként. A több százmillió forintos beruházás során egy új szobatípussal, a nagy alapterületű deluxe plus kategóriás szobákkal bővül a kínálat.

Az Ybl Miklós tervei alapján, 1873-ban épült Grand Hotel szobáinak berendezését az épület stílusához illően a monarchia korának hangulatát visszaadó, klasszikus, visszafogott elegancia jellemzi majd.

Legyél az első hozzászóló "Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*