Nyári start Ferihegyről: már 112 város érhető el közvetlenül

Izgalmas úti célokkal és minőségi repülőtéri szolgáltatásokkal várja utasait a Budapest Airport: a budapesti repülőtérről a 2022-es nyári szezonban 122 desztináció és 112 város érhető el közvetlenül, 35 légitársaság járataival.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér nyári menetrendjében 35 légitársaság járataival 122 desztináció és 112 város érhető el közvetlenül, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat. Erről a színes palettáról válogatott most a Budapest Airport, hogy javaslataival segítse az utasok döntését.

Idén először, új desztinációként a törökországi Izmir vált közvetlenül elérhetővé Budapestről. Az ország harmadik legnagyobb városa lenyűgözően modern és élettel teli úti célként vonzza a turistákat. Ha pedig Törökország, akkor Antalya. A török riviéraként emlegetett üdülőváros felejthetetlen; kristálytiszta tengervizével mindenkit rabul ejt.

Akit inkább a spanyolországi desztinációk vonzanak, Budapestről közvetlen járattal felfedezheti Alicante, Valencia és Castellon természeti szépségeit. Különleges gasztronómiai élményben lehet része azoknak, akik megkóstolják a helyi tapasokat, paellát, tenger gyümölcseit, vagy éppen a spanyol italkülönlegesség, a sangría mellett döntenek.

Júniustól újra elérhetővé válik New York; a magyar utazóközönség körében kedvelt, nagy kereslettel rendelkező tengerentúli úti cél közel két éves kimaradást követően újra várja, hogy az utasok felfedezhessék látnivalóit. Az Empire State Building, a Brooklyn-híd és a Szabadság-szobor mellett érdemes felkeresni a Greenwich Villaget is, ahol a „tipikus barnatéglás” házak előtt fotózkodva egy hamisítatlan amerikai filmben érezhetjük magunkat.

Szardínia, a Földközi-tenger második legnagyobb szigete különleges kincseket rejt: a nyári menetrendben közvetlenül elérhető Budapestről Alghero, amely Északnyugat-Szardínián helyezkedik el. Érdemes egy sétát tenni a városfalon, mert csodás kilátás tárul elénk, főként, ha naplementekor barangolunk a városban.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér palettáján számtalan további úti cél tartogat izgalmas és felejthetetlen élményeket, ezért érdemes böngészni a Budapestről elérhető városok között, hogy új kultúrákat, csodás panorámákat és különleges emlékeket szerezhessünk.