Nyíregyháza lenyűgöző volt Bielsko-Bialában

A 12. Partnervárosok Fesztiválja című rendezvényen, Dél-Lengyelországban, Bielsko-Bialában mutatkozott be Nyíregyháza, a város kulturális és turisztikai kínálatával. A nyári szezonnyitó rendezvényen nagy sikert aratott a nyírségi kínálat.

A fesztivál – amelyen részt vett Nyíregyháza polgármestere és alpolgármestere, dr. Kovács Ferenc és dr. Ulrich Attila, valamint Bielsko-Biala polgármestere, Jacek Krywult is – a két város közötti kulturális és turisztikai együttműködés további elmélyítéséhez is jó alapot szolgáltatott. Miközben a Bielsko-Biala főterén elhelyezett standnál, a nyíregyházi TDM és a Sóstó Gyógyfürdők Zrt. munkatársai szolgáltak értékes információkkal, a kisebbeket a Nyíregyházi Állatpark oroszlán jelmeze vonzotta, a felnőttek pedig szívesen kóstolták a magyar hungarikumot, a szilvapálinkát. A kellemes hangulatot a nyíregyházi Folkfusion Band mellett, a Németországból, Ausztriából, Csehországból és Szlovákiából érkezett zenészek szolgáltatták.

Nyíregyháza lenyűgöző volt Bielsko-Bialában

A 430 km-re fekvő lengyel városban nagy érdeklődés fogadta a nyíregyházi bemutatkozást, ami azért is biztató, mert Bielsko-Biala és vonzáskörzete nagy számban hozhat újabb beutazókat Nyíregyházára. Akik közül a legtöbben az egészségturizmusról és a fürdőzési lehetőségekről informálódtak.

Legyél az első hozzászóló "Nyíregyháza lenyűgöző volt Bielsko-Bialában" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*