Óceánjáróról is nézhetjük idén az UEFA Labdarugó Európa Bajnokságot

 A csoportelődöntőktől a július 1-jei döntőig mind a 31 meccs látható-nézhető lesz a Royal Caribbean International azon hajóin, amelyek a bajnokság ideje alatt Európában tartózkodnak. A Celebrity Cruises Európában közlekedő óceánjárói a negyeddöntőktől kezdve közvetítik majd a meccseket.

„Az a körülmény, hogy élőben közvetíthetjük majd a bajnokságot, remek hír a vendégeink számára, akik közül tudomásunk szerint sokan szenvedélyes futballrajongók” – nyilatkozta Dominic Paul, Alelnök & Csoportos Hajóutak Igazgató, Európa, Közel-Kelet & Afrika. „A vakációzók gyakran mondanak le az utazásról a nagyobb bajnokságok alatt, mert nem akarnak lemaradni az izgalmas pillanatokról – most azonban egyszerre élvezhetnek majd egy izgalmas hajóutat és drukkolhatnak a kedvenc csapatuknak.”

A hajós utasok a kijelölt fedélzeti bárokban, illetve kabinjuk tévéképernyőjén követhetik majd a bajnokság eseményeit. A labdarúgó-Európa-bajnokság fedélzeti közvetítése lehetővé teszi, hogy a vendégek összekapcsolják futballszenvedélyüket neves sporthelyszínek, pl. a barcelonai Camp Nou, a római Stadio Olimpico, a lisszaboni Benfica futballstadion vagy az Ajax bázisául szolgáló Amszterdam meglátogatásával.

A meccseket az alábbi hajók fedélzetén közvetítik:

• Royal Caribbean International – Adventure of the Seas, Brilliance of the Seas, Grandeur of the Seas, Independence of the Seas, Jewel of the Seas, Liberty of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Serenade of the Seas, Splendour of the Seas és Vision of the Seas (ezeken a hajókon minden meccset élőben közvetítenek)

• Celebrity Cruises – Celebrity Eclipse, Celebrity Constellation, Celebrity Equinox, Celebrity Silhouette és Celebrity Solstice (ezek a hajók csak a negyeddöntőktől közvetítik majd a bajnokságot).

Programtábla (kattintson a nagyobb képért):

Legyél az első hozzászóló "Óceánjáróról is nézhetjük idén az UEFA Labdarugó Európa Bajnokságot" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*