Prágából direktben repülhetünk Tajvanra

Prágából közvetlen járat közlekedik már Tajvan fővárosába Tajpejbe. A non-stop járat menetideje 13,5 órás és az utazók 4-5 órával gyorsabban juthatnak el Prágába, mint egy európai átszállással.

A légitársaság mostantól non-stop járatokat kínál hat népszerű európai célállomásra, köztük Amszterdamba ,Frankfurtba, Bécsbe,  Londonba, Rómába és Prágába. Az átfogó európai hálózatnak köszönhetően és a non-stop járatok gyakorisága tekintetében a CI Tajvan vezető légitársaságává vált.

A China Airlines az egyetlen légitársaság, amely non-stop járatokat kínál Tajvan és a Cseh Köztársaság között. Az új prágai útvonal ösztönözni fogja a kétoldalú üzleti, kereskedelmi és turisztikai kapcsolatokat. A szállító arra is számít, hogy a japán, koreai és vietnami tranzitpiacról is nagy érdeklődés mutatkozik, ami lehetővé teszi, hogy több ázsiai utazó Tajvanon keresztül utazzon a Cseh Köztársaságba és vissza, ezzel is erősítve Tajvan regionális tranzitközponti státuszát.

A China Airlines a következő generációs A350-es utasszállító repülőgépével teljesíti a Tajpej-Prága útvonalat. A CI arra törekszik, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson az utazóknak. A hosszú távú járatokon a Prémium Business és Prémium Economy osztályon utazók The North Face utazótáskákat kapnak. A CI jelenleg heti két járatot üzemeltet a Tajpej-Prága útvonalon.

Fotó: China Airlines

A Tajvan és a Cseh Köztársaság közötti utazás kényelmének növelése mellett a heti kétszeri járat a közeli német városok, Nürnberg és Drezda utazási igényeit is kielégíti. Mivel a China Airlines már most is heti öt járatot üzemeltet a Tajpej-Bécs útvonalon, az utasok rugalmasabban alakíthatják útvonalaikat a Bécsbe vagy Prágába tartó menetrend szerinti járattal.

A China Airlines aktívan bővíti európai tevékenységét és számos más légitársasággal, köztük a KLM-mel, az Air France-szal, az Air Europával és a Czech Airlines-szal is codesharing-megállapodásokat kötött. A CI állomásairól 16 másik célállomásra indulnak  csatlakozó járatok az Egyesült Királyságba,Franciaországba, Olaszországba és Spanyolországba codeshare járatokon. Mig a Deutsche Bahnnal kötött codesharing-megállapodás 13 német városba biztosít vasúti összeköttetést.

– azutazo –