Jelentősen emeli járatai számát a China Airlines Japánba és Koreába

Fotó: China Airlines

A tajvani China Airlines október 29-én bevezette új téli menetrendjét, amely számos járatbővítést kínál. A légitársaság hetente akár 180 járatot is üzemeltet majd Északkelet-Ázsiába Tajvanról kiváló európai összeköttetéssel, elsősorban Japánra és Koreára összpontosítva.

A magyar utasok Tajpejen keresztül az európai átszállási pontokról – Bécs, Frankfurt, Amszterdam, Róma, London és Prága – érhetik el a japán és koreai célállomásokat de akár egy rövid tajpeji megszakításra is van lehetőség.

A Tajpejből Tokióba (Narita) közlekedő járatok számát heti 24-re növelik.

A Kyushu-ba közlekedő járatok száma a Tajpej-Kumamoto útvonal december 3-tól heti négy járatra nő, a Tajpej-Fukuoka útvonalon pedig 2024. január 2-től már heti 16 járat üzemel.

A China Airlines növeli az Okinawára irányuló szolgáltatásokat is: 2024 januárjától újraindítja a heti három járatot a Kaohsiung-Okinawa között. A Taipei-Okinawa útvonalat heti hétről 11-re növeli.

A Kaohsziung-Oszaka útvonalon 2024. február 2-től további járatok indulnak, így Tajvanról Oszakába a heti járatok száma 31-re nő. A Tajpej-Takamatsu útvonalon 2024. január 2-tól hetente ötször lehet majd repülni. A Taoyuan-Busan útvonalon december 13-tól heti hétről kilencre nő a járatok száma, jövő év januárjától pedig napi két járatot terveznek. Tajvanról Koreába a légitársaság terveinek megfelelően akár 40 járat is indulhat majd különböző útvonalakon.

A téli menetrendben a China Airlines heti öt járatot kínál Tajpej és Chiang Mai között, kiváló csatlakozási lehetőséget biztosítva Bécsből, Frankfurtból, Amszterdamból, Rómából, Londonból és Prágából Tajpejen keresztül.

Ez a megnövelt járatsűrűség csak a téli menetrendre vonatkozik és ebben a szezonban további rugalmasságot és kényelmet biztosít az utasoknak, tájékoztatott az AVIATION Kft. a légitársaság magyarországi GSA-je.

Egyben felhívják az utazási irodákat, hogy akik nem rendelkeznek China Airlines (CI) jegykiállítási joggal azok igényelhetik az AVIATION Kft-nél.