Pünkösdi gasztroünnep a Tanyacsárdában

Május 28-29-én, Pünkösdvasárnap és Pünkösdhétfőn ismét a családoké és a gasztronómiai élményeké az Öreg és az új Tanyacsárda.

Miközben az Öreg Tanyacsárdában a pünkösdi ünnepnapok alatt a megszokott magyaros ételkülönlegességekkel és a kerthelyiség virágzó fáinak hangulatával várják a vendégeket, az Új Tanyacsárdában a gasztronómiai különlegességek mellett ezúttal is a pusztai romantikáé a főszerep.

11 órától frissen sült, hajtogatott tepertős pogácsával és finom pálinkával köszöntik a vendégeket, majd következik az elmaradhatatlan program, a Májusfa ledöntése. Ezt követi a kocsikázás a csárda körül, majd a büféasztalos ebéd korlátlan fogyasztással, olyan finomságokkal, mint a Nagymama húslevese csigatésztával, a Tüzes bicskás tokány, a Vörösboros marhapörkölt és végül a klasszikus Tejespite házi sárgabarack lekvárral és az Aranygaluska vaníliamártással.

A klasszikus szabadidős tevékenységek – mint a foci vagy a ping-pong – után 15:30-tól kezdődik a Méneshajtás és a lovasbemutató.

Támogatott tartalom