Rázzuk fel a januárt!

11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál
Időpont: 2016. január 7-11.
Hely: Fővárosi Nagycirkusz

A cirkuszhoz sosem lehet elég idős az ember. Ez az esemény kétévente kerül megrendezésre. Ilyenkor az artisták hihetetlen produkcióikkal egymást lepipálva kápráztatják el a közönséget. Azonban a fesztivál nem csak a nagyérdemű szórakoztatásáról szól; sok tehetséget ilyenkor fedeznek fel, ezért könnyen lehet, hogy következő nyaktörő mutatványukat már egy világhírű porondon hajtják végre.

További információ itt

Ennio Morricone koncert
Időpont: 2016. január 17.
Hely: Papp László Budapest Sportaréna

Immáron 60 éve, hogy a világhírű olasz filmzeneszerző szebbnél szebb dallamokkal ejti ámulatba a hallgatóságát. A világkörüli turné egyik állomásaként januárban Budapesten is tiszteletét teszi.

További információ itt

Téli Etyeki Piknik
Időpont: 2016. január 23.
Hely: Etyek, Újhegyi pincesor

Ismét a borok, és persze a gasztronómia kerül a központba a Budapesttől nem messze fekvő kis településen. A fesztiválon a kézműves remekek is teret nyernek, a hangulat minden alkalommal kitűnő.

További információ itt

Propaganda az I. világháborúban – kiállítás
Időpont: 2015. október 17-2016. március 20.
Hely: Budapest, Országos Széchenyi Könyvtár

A kiállítást végigjárva képet kapunk a média által reflektált és a valóban, kutatások által alátámasztott valóság között. A tárlat interaktív, bemutatják IV. Károly koronázását eredeti felvételről, háborús sörplakátok, hadisegélyezésre felhívó dokumentumokat. az ellenségen élcelődő karácsonyi lapokat, illetve térképeket tekinthetünk meg.

További információ itt

Esküvő kiállítás 2016
Időpont: 2016. január 30-31.
Hely: Papp László Budapest Sportaréna

Az idén vagy a közeljövőben házasodni készülő párok zarándokhelye, tapasztalat- és élményszerzés, sokan már álmaik megvalósításának biztos tudatával távoznak innen. A nászútról se feledkezzünk meg!

További információ itt

Csontváry-kiállítás
Időpont: 2015. július 5-2016. január 31.
Hely: Budai Vár, Honvéd Főparancsnokság

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy hónappal meghosszabbították A magányos cédrus – Csontváry géniusza című tárlat nyitva tartását. A festőművész átfogó életmű-kiállítását több év előkészület előzte meg. A 17 teremben felvonultatott műremekeket tematikus struktúra alapján sorakoztatták fel. A jegyeket a maximálisan egy időben az épületben tartózkodó létszám miatt idősávokra lehet megvásárolni.

További információ itt
 

Legyél az első hozzászóló "Rázzuk fel a januárt!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*