Ritz Carlton a pesti belváros szívében

A közlemény, melyet az új üzemeltetők tettek közzé továbbá azt is elmondja, hogy az épület 2016-ban megújult formában várja majd a vendégeket. A jelenleg 198 szobás belvárosi szálloda a renováció után a Ritz-Carlton Club-bal, luxuslakosztályokkal és jó néhány éttermi újítással lesz gazdagabb.

„Igazi megtiszteltetés számunkra, hogy új helyszínként Magyarországot is sikerült bevonnunk a „Ritz Carlton régióba”, és egy nívós épülettel képviselhetjük magunkat a vibráló magyar főváros szívében. Nagyon várjuk, hogy 2016-ban megnyithassuk legújabb európai házunkat” – mondta Herve Humler, a társaság elnöke.

Mohammed Al Habtoor, a hoteltulajdonos Al Habtoor Group alelnöke szintén örömmel áll az új kihívás előtt: „Nagyon boldogok vagyunk, hogy vállalataink között létrejött a partneri kapcsolat és hogy egy ilyen kitűnő ingatlannal bővíthetjük a portfóliónkat. A kooperációnkból egy olyan minőség születik, mely világszínvonalon biztosítja a vendéglátást.

A szálloda igazgatói címével Marcus A. Loevenforstot tüntették ki, az ő irányítása és útmutatásai alatt születik valami egészen új és zseniális Budapesten. A származását tekintve német Mr. Loevenforst 23 éve dolgozik a hoteliparban, mely alatt különböző pozíciókat töltött be például Stuttgartban, Miamiban, San Franciscoban, Clevelandban, Torontoban, mióta pedig a Ritz Carlton alkalmazásában áll, megfordult Berlinben, Bahrainben, Moszkvában és Nápolyban is. Legutóbbi pozíciója az EDITION hotel alelnöki posztja volt.
 

Legyél az első hozzászóló "Ritz Carlton a pesti belváros szívében" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*