Sármellékről Antalyába

Az elmúlt év sikeres járat töltéseit követően ez évben is közlekednek charter járatok Törökországba a Hévíz-Balaton Airportról.

Az első járat 2016. június 15-én, szerdán 10.00 órakor landol a reptéren. A török Freebird légitársaság gépei a törökországi Antalyába közlekednek; a török közönség közlekedését segíti, hogy az utaztató Green Travel Isztambulban és még három török városban, valamint Iránban vízum központot is nyitott, így az eddigi 47 napról jelentősen, akár 7 napra vagy 12 órára csökkenhet a török emberek vízumoztatása.

Az új charterek 15 induló járattal (ez három járattal több, mint a tavalyi évben) szerdánként, egészen szeptember végéig közlekednek Törökországba.

Papp Gábor, a repteret üzemeltető Hévíz polgármester elmondta: a török járat indítása különösen fontos nemcsak a város, de a régió számára is, hiszen ezzel a kiutazást is erősíteni tudják Sármellékről. A jelenlegi német, orosz, svájci járatok ugyanis elsősorban ide szállítanak vendégeket, az optimális utasforgalomhoz azonban fontos a kiutaztatás lehetőségének biztosítása is.

A Hévíz-Balaton Airport a török mellett továbbra is erősíti a tradicionális orosz és német piacait, júliustól ismét érkeznek gépek Moszkvából.

Legyél az első hozzászóló "Sármellékről Antalyába" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*