Sonja Adler süteménybabák a jótékonyság jegyében

A “Sonja Adler” desszertek emléket állítanak egy ősi süteménynek, melyet már az Ezeregyéjszaka is említ. A sütemény Franciaországban a 18. században debütált, mikor Stanisław Leszczyński, a száműzött lengyel király udvari cukrásza száraz süteményt áztatott fűszerezett Malaga borban.

A Sonja Adler sütemények nem borban, hanem Limoncello és Cointreau öntetben kerülnek forgalomba, és születnek olyanok is, melyek valódi műtárgyakká emelkednek Szász Károly üvegművész, a porcelánok megmentője alkotó kezeiben.

hollóházi csoportkép

A Sonja Adler-nél már hagyomány, hogy meglepi rajongóit. Rendezett már kiállítást, ahol ötvözte a gasztronómiát és az iparművészetet, újrahasznosított antik porcelánokból teremtve “kóstolható” műalkotásokat.

unnepi

  Sonja Adler ethnic dolls  című gasztroesztétikai kiállítás és jótékonysági árverés izgalmas projektként debütált a cég életében 2016. augusztus 18-án, melynek során a  Sonja Adler sütemények Cointreau és Limoncello öntetben  jótékonysági nagykövetekké emelkednek egy lelkes önkéntes hölgy kezeiben.

Sonja Adler 64_o

A tiszta vonalú üvegekbe zárt sütemények újrahasznosított üveg talpakat kaptak, hogy a kézzel készült apró viseletek jól mutassanak rajtuk. A tradicionális indiai táncosnő, ír nemes, magyar kalocsai lányka, csikós, matyó pár, holland paraszt és egyéb nemzetközi viseletbe öltöztetett Sonja Adler baba árverésével a Csemete Alapítvány részére elkezdte gyűjteni az adományokat.  Az alapítvány hátrányos helyzetű és sérült gyerekek és fiatalok életét segíti. Az alkotások szemet gyönyörködtető miniatúrák.

sonja montage

A “Sonja Adler” süteményeket gyümölccsel, gyümölcssalátával, fagylalttal, kávéval és tejszínhabbal ajánlják fogyasztani. Nagy gonddal összeválogatott alapanyagokból – így: tönkölybúza, Himalája só, agavé szirup, kókuszcukor, japán technológiájú Pi-víz- felhasználásával, kézzel készülnek, kizárólag felnőttek részére. A Cointreau és Limoncello koncentrátum egyenesen Franciaországból érkezik.

hollóházi énekes (Large)

A “Sonja Adler” sütemények a kulináris és esztétikai élményeken túl szociális érzékenységről is tanúbizonyságot tesznek. Vásárlóik minden standard termék és egyedi projekt megvásárlásával hozzájárulnak a Csemete Alapítvány által felkarolt, szociális otthonokban élő, halmozottan sérült gyermekek és fiatalok életminőségének javításához!

Sonja Adler 16

A szervezők folyamatosan várják a segíteni vágyókat, hiszen a sütemények, a nemzetek babái és a Szász Károly által tervezett újrahasznosított süteményszobrok továbbra is megvásárolhatók.

További információ: www.sonjaadler.com

Legyél az első hozzászóló "Sonja Adler süteménybabák a jótékonyság jegyében" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*