Superbrands díjas gasztronómiai kényeztetés

Az ünnepek közeledtével mindig kérdés: hova hívjuk meg üzleti partnereinket, munkatársainkat, vagy a rokonokat. Az all inclusive vendéglátás során, sem a minőség, sem az ár tekintetében nem érhet minket meglepetés. A belvárosi Superbrands díjas Trófea Grill Éttermekben mindig biztosra mehetünk.

Van-e jobb érzés annál, mint amikor meghívott vendégeinkkel úgy ülünk le az asztalhoz, hogy tudjuk: mindenki a kedve szerint válogathat az ételek és italok között, mégsem éri csalódás. Ráadásul azon sem kell gondolkodnunk, hogy hogy a végén miként alakul a számla. A korlátlan étel és italfogyasztást garantáló all inclusive rendszer ezért hódította meg itthon is a közönséget.

foto-23

A mennyiség önmagában nem elég a boldogsághoz. Ott érezhetjük magunkat jól igazán, ahol valóban minőségi ételek és italok közül választhatunk. Ezért bizonyul tökéletes választásnak a három belvárosi, amelyek egyedi hangulattal, ugyanakkor a kínálat és a felszolgálás tekintetében azonosan magas minőséggel várják vendégeiket. Amíg a Király utcai Trófea Grill Étteremben egy igazi világváros exkluzív éttermi hangulata fogadja a vendégeket, a Margit Híd budai hídfőjénél a budai hegyvidékhez illeszkedő atmoszféra köszön vissza, míg a Visegrádi utcai Trófea Grill étteremben a családias miliő vonzza leginkább a vendégeket. Akik mindenütt ugyanazon étel és italkínálatból  választva, azonos áron szerezhetnek kellemes gasztronómiai élményt vendégeiknek – és maguknak.

etelek_150

Legyen szó helyben sütött rákról, bélszínről, vagy más grill ételről, hortobágyi palacsintáról, sült kacsacombról, vagy sushiról, máglyarakásról, ízletes tortaszeletekről, vagy gyümölcsökről az étlap szinte kimeríthetetlen. A gazdag salátaválasztéknak köszönhetően azt sem éri csalódás, aki a vegetáriánus étrend híve, netán a glutén, vagy cukormentes ételeket keresi. Mindehhez az italok tekintetében széles választék társul, a szénsavas és szénsavmentes üdítőktől a gyümölcsleveken át egészen a Pécsi sör, Hilltop bor, Törley Gála pezsgő italsorig – hogy az ízletes kávéról se feledkezzünk meg.

etelek_162

Ezt a minőséget díjazta a szakmai zsűri akkor, amikor a Trófea Grill Éttermek szolgáltatásait a 2015-es és a 2016-os Superbrands díjjal jutalmazta. Miközben a világ legnagyobb online utazási véleményoldala, a Tripadvisor is két alkalommal az Év Étterme címmel ismerte el a Király utcai, a Margit körúti és a Visegrádi utcai Trófea Grill teljesítményét.

belso_006

A belvárosi Trófea Grill Éttermek nemcsak egy kellemes ebéd, vacsora, vagy születésnapi köszöntő kellemes helyszínei. Az étterem party szerviz szolgáltatása akár egy jeles esemény teljes cateringjéről is magas színvonalon gondoskodik.

Bővebb információ: www.trofea.hu

Legyél az első hozzászóló "Superbrands díjas gasztronómiai kényeztetés" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*