Szavazzon az év szállására!

Immáron 7. alkalommal indult el az Év Szállása verseny: a vendégek szavazatai, a Szallas.hu honlapon található vendégvélemények és a szakmai zsűri rangsora határozzák meg a díjazottak listáit.

Idén is keresik az Év Szállását, s kiosztják majd a magyar turisztikai piac legkiemelkedőbb szakmai, népszerűségi és minőségi elismeréseit. Az év turisztikai kulcseseményét a Szallas.hu immáron hetedik alkalommal szervezi meg.  A megmérettetés és a rangos díjátadó célja felhívni a figyelmet a turizmus szakma remekeire és Magyarország kincseire – olvasható a turizmusonline.hu-n.  A verseny időtartama alatt, a díjátadón és azon túl is kiemelt figyelmet kapnak a szálláshelyek és a turisztikai attrakciók üzemeltetői, valamint a szakma képviselői –mondta Keresztes Nóra, a Szallas.hu marketingmenedzsere.

Az Év Szállásának járó fődíj és díjak mellett idén is kitüntetik az Év Turisztikai Attrakcióját. A programturizmusra évek óta kiemelt figyelmet fordítanak, ezért is vezették be a belföldi foglalások mellé járó kedvezménykuponokat, melyek aktív kikapcsolódásra, hosszabb ott-tartózkodásra és a térség felfedezésére ösztönzik a vendégeket – tette hozzá. Az Év Konferencia Hotelét és az Év Romániai Szálláshelyét is díjjal jutalmazzák. Átadják az Év Turisztikai Települése díjat is, ugyanis minden olyan magyarországi település is megméretteti magát, ahol legalább egy szálláshely megtalálható a Szallas.hu rendszerében. Nem maradhat ki a kitüntettek sorából a turizmus szakma példaképének elismerése sem: a Turizmus Szakma Példaképe – ifj. Papp Imre-emlékdíjra nevezett elismerést szeptember 28-áig leadott jelölés vagy pályázat útján nyerheti el az a személy a szakma képviseletében, aki kiemelkedő belföldi turisztikai terméket hozott létre szálláshelyével, turisztikai attrakciójával vagy rendezvényével.