Luxushotel a Harry Potter rajongóknak

 Az „eset” végeredményeként a Harry Potterben szereplő valós helyszínek (például a csodálatos szépségű táj, skóciai Glencoe, vagy a misztikus King Cross Station-ön található 9 és ¾-ik vágány) felvették a látogatottsági versenyt a fentebb említett nagy történelmi helyekkel, melyeknek a kegyelemdöfést a Harry Potter Studio Tour London. A túra bevezet a kulisszák mögé, ahol a belső jeleneteket forgatták, megmutatja a filmben használt kosztümöket, kellékeket, felépített lényeket, szörnyeket.


A stúdió bejárata

Mivel a stúdió egy Londontól 32 km-re található, igen forgalmas úton közelíthető csak meg, ezért az ott lévő No.11 Cadogan Gardens cég egy olyan megoldással állt elő, mely kiváló lehetőséget nyújt a forgalmat elkerülni kívánó Potter-rajongóknak.


A filmbéli Griffendél ház klubhelysége

A „The Harry Potter Magical Mystery Tour” névre hallgató program magába foglal egy két éjszakás stílusos szállást, két fő részére a Knightsbridge luxus boutique hotelben, melyhez reggeli és egy sofőrrel ellátott Mercedes- is jár, ami kívánságunk szerint hoz és visz minket a Harry Potter Studiohoz.

A csomag emellett tartalmaz egy bármely londoni reptérre beváltható transzfert, továbbá két jegyet a Big Bus London Tour-ra azoknak, akiknek nem áll több nap rendelkezésükre, hogy minden látványosságát (beleértve a Harry Potter könyvekből ismert helyszíneket is) megnézhessék a Temze partján elterülő brit fővárosnak.


A Knightsbridge Hotel stílusos lakosztálya

A kétszemélyes, két éjszakát magába foglaló Harry Potter Magical Mystery Tour csomag £1,198-tól foglalható (kb. 420,000 Ft). További információ: www.no11cadogangardens.com

forrás: Condé Nast Traveller

Kapcsolódó cikkek:

Harry Potter kiállítás nyílik Londonban

Séta Dumbledore roxforti irodájában

Legyél az első hozzászóló "Luxushotel a Harry Potter rajongóknak" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*