Reptéri szigorítás a csomaglopások miatt

Szigorítottak a reptéren a csomaglopások miattForrás: bud.hu

Fokozott rendőri jelenléttel igyekeznek visszaszerezni a csomagjaikat féltő utasok bizalmát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az elharapózott csomaglopások miatt.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) minden egyes érkező vagy induló géphez két munkatársát küldi, hogy felügyeljék a ki- és bepakolást – írta az Index. Mint arra a hírportál rámutatott, az utóbbi hónapokban is megszaporodott a csomaglopások száma, de az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy kiderült: a sikeres teniszező, Babos Tímea bejegyzést tett közzé arról, hogy az ő csomagját is megdézsmálták.

Közben házkutatást tartott a rendőrség két reptéri dolgozónál a hétvégén. A 22 és 25 éves gyanúsítottak otthonaiban meg is találták a teniszcsillagtól ellopott ékszereket és parfümöket. (A rendőrség az Index kérdésére sietett leszögezni: szó sincs arról, hogy egy ismert személy elleni lopás kellett ahhoz, hogy a rendőrség érdemben fellépjen a repülőtéri lopásokkal szemben, bármilyen sértett jelzi hogy a csomagját kirámolták, kivizsgálják az esetet.)

A reptéri csomaglopásokról már írtunk bővebben, korábbi cikkünket ITT olvashatja.

Legyél az első hozzászóló "Reptéri szigorítás a csomaglopások miatt" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*