A tengerjáró óriástrió együtt hasította a hullámokat

A Royal Caribbean International Oasis-osztályának triumvirátusa, a világ legnagyobb tengerjárói – a Harmony of the Seas, az Oasis of the Seas és Allure of the Seas – egy időben, egy helyen hasította a hullámokat, méghozzá Florida partjainál. Az óriástrió, több alakzatban is felsorakozott, hogy  először üdvözöljék egymást a tengeren. A három testvér példátlan találkozójának apropója, hogy a Harmony of the Seas megérkezett új bázis kikötőjébe a fort lauderdale-i Port Evergladesbe.

Az Oasis-osztály hajói építészeti és mérnöki csodák, számtalan meglepetéssel a fedélzeten. Mindegyik hajón hét tematikus körzetet építettek ki, látványos elemekkel, kalanddal és rengeteg izgalommal. A mára már védjegyekké vált körzetek; a buja Central Park közel 12 ezer növénnyel, a FlowRider szörfszimulátor vagy a félelmetes, a kilenc emelet magasban suhanó drótkötélpálya, a Zipline. Azonban ne feledkezzünk meg a kétszintes loft lakosztályokról, a lélegzetelállító AquaTheater vízi-színházról, vagy a Boardwalk kézzel faragott körhintájáról és a Rising Tide Bar liftező bárjáról sem.

A három hajó közül a legújabb és egyben legfiatalabb, a Harmony of the Seas, hivatalosan is a világ legnagyobb tengerjárója, hossza csupán egy lábbal, súlya pedig 1700 tonnával kőrözi le testvéreit. Ezen kívül a Harmony további izgalmas újdonságokat hozott a fedélzetre, mint például a 10 emelet magas csúszdát, az Ultimate Abyss-t, vagy a páratlan Broadway stílusú szórakoztatást, illetve a legújabb technológiát, a VOOM-ot, a leggyorsabb internetet a tengeren. A gasztronómia területén is kifinomult, fantáziadús  vendéglátásra számíthatunk, falatozhatunk a Jamie’s Italian Cuisineban vagy a Wonderlandben, illetve a Royal Caribbean hóbortos, mesebeli éttermében, amely minden korosztály számára tartogat meglepetéseket.

Legyél az első hozzászóló "A tengerjáró óriástrió együtt hasította a hullámokat" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*