Új katalógussal készült a Z(s)eppelin adventre, szilveszterre

Megjelent a Z(s)eppelin utazási iroda legújabb katalógusa, amelynek legfényesebb csillagai ezúttal is az adventi időszak igazi élményforrásai, a karácsonyi vásárok, a Christkindlmarkt-ok. Zsebők Tamás tulajdonos kiemelte: ahogy az iroda a járványhelyzetben is számít utasaira, úgy ők is számíthatnak arra, hogy az iroda biztonságban, élményekben gazdag programokra utaztatja a résztvevőket.

Az Utazó magazin által 2021-ben az év utazási irodájának választott szegedi Z(s)eppelin idén, a tavaszi nyitás után elsőként indította el belföldi buszos túráit, és azóta már közel 180 hazai és külföldi körutazás 4500 utasának adta vissza az utazás semmivel sem pótolható élményét. Természetes hát, hogy az iroda a különleges ünnepi látványosságokat ígérő adventi és karácsonyi, valamint a szilveszteri időszakban is gazdag programkínálattal várja utasait, akik repülővel, vagy a Z(s)eppelin, járványhelyzetnek megfelelően felkészített, fertőtlenített, kényelmes buszaival indulhatnak útnak.

Az iroda most megjelent, legfrissebb katalógusában meghirdetett adventi, karácsonyi és szilveszteri ajánlatai 93 indulási időpontban, 62 féle autóbuszos és repülős ünnepi programot tartalmaznak. Köztük olyan egzotikus célállomásokat, mint Dubai, ahol az európai ünnepek időszakában is a klasszikus nyaralás kerül a fókuszba. Az advent és a karácsony valódi hangulata pedig természetesen azokon a közelebbi és távolabbi úticélokon köszön vissza, amelyek tradicionálisan is az ünnepi időszakhoz kötődnek. A Z(s)eppelin emellett arra is gondolt, hogy a velük utazók igényei nemcsak az úticélokat, hanem az utazás időtartamát tekintve is különböznek. Így a távoli desztinációk mellett a hazai és a könnyen elérhető környező országokban található célállomásokra is kínálnak hétvégi, illetve 1-4  napos vagy annál hosszabb programokat.

A Z(s)eppelin honlapján böngészve ebben az időszakban természetesen a legendás német karácsonyi vásárok, a Christkindlmarkt-ok tartoznak a legizgalmasabb úticsemegék közé olyan dél-német célállomásokkal, mint Nürnberg, Rothenburg és Regensburg. De hasonló élményt ígérnek az új slágernek számító horvát főváros, Zágráb, vagy az osztrák karácsonyi tradíciókat máig őrző Mariazell, Tirol és, Bécs, vagy az adventi ékszerdoboznak számító Krakkó és az új favorit, Arad is. Azok is bőséges választékból szemezgethetnek, akik inkább hazai programokra vágynak, hiszen olyan különleges szépségű helyek várják őket, mint Ópusztaszer, Sopron, Budapest, Pécs és Székesfehérvár.

A Z(s)eppelin karácsony idején sem áll le, hiszen az elmúlt években igen nagy népszerűséget ért el iroda egyedülálló, szingli programja, amelynek keretében a fiatalabb és idősebb egyedülálló utasok egyaránt családiasan élménygazdag utazásban vehetnek részt a meghitt ünnepek alatt.

Ahogy az év minden időszakában, úgy természetesen szilveszterkor is izgalmas hazai és külföldi célállomások gazdag tárháza várja az utasokat a Z(s)eppelinnél. Ehhez társulnak azok a különleges évbúcsúztató programok, amelyek Athénban Toszkánában, vagy éppen Isztambulban járva is feledhetetlenné teszik 2021 utolsó pillanatait.

A Z(s)eppelinnél az új esztendő első hónapjai is a megszokott értékek mentén szervezett utazásokat ígérnek. Legyen szó akár az olasz karneváli mulatságról, a mohácsi busójárásról vagy éppen a szlovéniai farsangozásról.

Stavri Zsófi