Újdonságok a Personal Toursnál

Tóth Dóra irodavezető elmondta a február 2-án tartott katalógus bemutatón, hogy kiemelkedően sikeres évük volt tavaly, mintegy 6500 utast szállítottak Görögországba. Bajai Ágnes és Gonda Péterné által 23 éve megalakított Personal Tours a mediterrán utak szakértője.

A görög szigetek közül Korfut, Krétát, Rodoszt, Zakynthost, Karpathost és Kefaloniát tartalmaz a 2018-as árualap. Ezekre az utakra a Travel Service járataival jutnak el a vendégek. Korfuval kapcsolatban elhangzott, hogy Debrecenből nem lehet repülni. Szárazföldön busszal Sarti, Paralia és újdonságként repülővel Athén is foglalható tavasztól őszig. A városnézéshez angol asszisztenciát tudnak biztosítani. A szobák mellé különböző légitársaságok repjegyei is foglalhatók igény szerint. Idei újdonság, hogy bekerült a katalógusba spanyolországi ajánlat is, ahová menetrendszeri járatokkal lehet repülni Costa Brava-ra.

Dubajban 3 és 5 csillagos hotelek választhatók az oda látogatóknak. A programokhoz pedig magyar asszisztencia várja a vendégeket.

Továbbra is található horvátországi és olaszországi ajánlat is az ez évi katalógusban. Április 30-ig First Minute áron lehet foglalni!

 

 

 

Legyél az első hozzászóló "Újdonságok a Personal Toursnál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*