Felszállás? Új magyar légitársaság születhet

Új magyar légitársaság születhet

Budapesti központtal alakulhat új, részben magyar légitársaság. A Ronan Air már toborozza a munkatársakat.

Huszonkét úti céllal repülne a tervek szerint a budapesti székhelyű Ronan Air légitársaság, amelyet a srí lankai tiszteletbeli magyar konzul alapított – írta a hvg.hu. A portál szerint már munkatársakat is toboroz a Ronan Air Kft. Az angol nyelvű álláshirdetések szerint egy Budapesten működő új, menetrendszerinti járatokat üzemeltető légitársaságról van szó, és a leendő dolgozóknak július 1-jén már munkába is kellene állniuk.

Már él a ronanair.com webcím is, bár egyelőre csak az R-Group International oldalára mutat. Az ott fellelhető kevés információ szerint első körben Brémába, Vilniusba és Split-be indítana járatokat az új légitársaság.

A cikkben felidézik, hogy a Ronan Air Kft. neve először 2014-ben bukkant fel, akkor jegyezték be. A cég tulajdonosa Godaliyanage Rohan Nanayakkara, aki 1993 óta képviseli Magyarországot Srí Lankán tiszteletbeli konzulként. Az airportal.hu híroldal három éve azt írta, hogy a konzulátus az R-Group International csoport címén található, amely több vállalkozást is magába foglal, többek közt a Ronan Airt is.

Legyél az első hozzászóló "Felszállás? Új magyar légitársaság születhet" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*