iPhone, iPad, okos USB stick: SanDisk iXpand Flashdrive

Akinek volt már, vagy van is iPhone-ja, iPadje, pontosan tudja, hogy a tökéletes műszaki tartalom mellé egy olyan zárt rendszert hozott létre az Apple, ahol a belső memóriakártyát nem lehet bővíteni. Erre kínál tökéletes alternatívát a SanDisk új Lightning csatlakozóval ellátott USB stickje.

iXpand_Flash_Drive_v2_angle_HR

Az iPhone- és iPad-tulajdonosok egyszer, a vásárláskor dönthetnek arról, mekkora összeget áldozva, mekkora belső tárhellyel rendelik meg a telefonjukat. Később már semmilyen lehetőségük nincs memóriakártya behelyezésére. A memória azonban egy idő után megtelik, és jöhet a dilemma, mit is töröljünk a készülékről. Vagy mit másoljunk át és hova, miként?

Product in-use shots. Download PSD file for layered version (background & screen image swappable).

Vannak azonban olyan helyzetek, főként egy hosszabb, egzotikus utazás során, amikor még a másolásra sincs lehetőségünk. Különösen ilyenkor jönne jól egy olyan külső eszköz, amivel a számítógépeknél használt pendrive-hoz hasonlóan menthetjük le, tárolhatjuk adatainkat. Erre születtek meg azok a különféle megoldások, kütyük, amelyek az iPhone és az iPad belső memóriájának bővítését szolgálják. A flashmemóriák specialistájának számító SanDisk ezen a területen is a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldást nyújtja. Ezért kifejezetten az Apple termékekhez fejlesztette ki az iXpand USB memóriaeszközt. A cikkre két csatlakozó került: egy USB 3.0 port, amivel PC-hez vagy Machez is könnyedén csatlakoztathatjuk, és egy Lightning port, amit az iPhone-ok, valamint az iPadok is minden további nélkül tudnak kezelni.

iXpand_v2_infographic

Ennél egyszerűbb módja valóban nem is lehet az adatok mozgatásának két eszköz között. Az iXpand Flashmemória 16GB – 128GB kapacitásig érhető el, ami tökéletes alternatívát kínál arra, hogy a mobilon készült fotókat a számítógépre másoljuk. Sőt még akkor sem kell zavarba jönni, ha egy hosszabb repülőútra szeretnénk felkészülni néhány filmmel. A Lightning csatlakozó a speciális kialakításnak köszönhetően visszahajlik, így iPhone vagy iPad készülékhez csatlakoztatva a termék a hátlaphoz simul ezzel biztosítva a kényelmes használatot. A rugalmas anyaghasználatnak köszönhetően az iXpand akkor is csatlakoztatható ha a telefont vagy tabletet épp tok védi. A design mellett a legfontosabb, hogy a SanDisk a kütyü mellé egy speciális applikációt is készített, amelynek köszönhetően egyszerre rendezhetjük a Flashmemória és a készülék memóriáját, valamint az app lehetővé teszi zenék és videók lejátszását közvetlenül az USB meghajtóról. Ezen kívül a SanDisk iXpand applikáción keresztül fotókat és videókat közvetlenül a külső memóriára rögzíthetünk.

Bónuszként az eszköz tartalmát 128 bites AES titkosítással is védhetjük, így ahhoz idegenek – mondjuk a kulcs elvesztése esetén – semmiképp sem juthatnak hozzá.

További információ: www.hama.hu

Legyél az első hozzászóló "iPhone, iPad, okos USB stick: SanDisk iXpand Flashdrive" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*