Tengerre viszi a luxust a The Ritz-Carlton

Tengerre száll a The Ritz-Carlton

Személyre szabott jachtszolgáltatással is várja vendégeit 2019-től a The Ritz-Carlton, amely tengerre viszi a szárazföldön már ismert luxusszolgáltatásait.

Belép a luxus jachtok és tengerjáró hajók piacára a The Ritz-Carlton Hotel Company, a vízen is elérhetővé teszi díjnyertes szolgáltatásait és eleganciáját. A The Ritz-Carlton Yacht Collection névre keresztelt projektben az első körben három jacht indul útnak 2019 negyedik negyedévében, ezzel pedig a Marriott International lesz az egyedüli luxusszálláshely szolgáltató, amely mind a szárazföldön, mind a tengeren jelen van.

Tengerre száll a The Ritz-Carlton

“A The Ritz-Carlton Yacht Collection-nek megkülönböztetett helye lesz a márkán belül, és a hajói biztosan nagy feltűnést keltenek majd a világ legcsodálatosabb kikötőiben” – mondta Herve Humler, a The Ritz-Carlton Hotel Company L.L.C. Elnök-vezérigazgatója, majd hozzátette: “A jachtok és tengerjáró hajók egyedülálló kombinációjával a luxus utazás újszerű módját kínáljunk azon a vendégeknek, akik a legmagasabb igényeket kielégítő, személyre szabott szolgáltatások mellett, nyugodt, elegáns környezetben szeretnék felfedezni a világot.”

Tengerre száll a The Ritz-Carlton

Az egyes utak hossza 7 és 10 nap között változik majd, és a jachtok útvonala eldugott, „titkos” helyeket éppúgy érintenek majd, mint a turisták körében népszerű állomásokat. A hajók útvonalát az évszaktól függően alakítják, a jachtok elérhetők lesznek a Földközi-tengeren, Észak-Európában, a Karib-térségben és Latin-Amerikában is, és olyan különleges kikötőkben is lehorgonyoznak, mint például Capri, Portofino, St. Barths, vagy Cartagena régi városa, amelyek általában nem elérhetőek a nagyméretű hajók számára.

Tengerre száll a The Ritz-Carlton

Legyél az első hozzászóló "Tengerre viszi a luxust a The Ritz-Carlton" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*