Újabb Hilton szálloda nyit Budapesten

Megépíti első magyar szállodáját a Hiltonhoz tartozó Hilton Garden Inn. A 214 szobás hotel 2018-ban nyílik meg Budapesten.

A Hilton Garden Inn Budapest City Centre névre keresztelt új szállodát az Andrássy út közelében, a Magyar Állami Operaháztól alig 100 méterre, a VI. kerületi Lázár utcában építik meg. A beruházók azt ígérik, hogy a hotel legfelső, kilencedik szintjéről lélegzetelállító kilátás nyílik majd a Szent István-bazilikára és az operaházra.

Patrick Fitzgibbon, a Hilton EMEA régiós fejlesztéseiért felelős elnökhelyettese úgy pozicionálta az új szállodát: „A Hilton Garden Inn Budapest City Centre, mint a Hilton szállodalánc első úgy nevezett focused service kategóriájú szállodája Magyarországon, azoknak szól majd, akik a jó ár-érték arány mellett magas minőségű szállásszolgáltatásokat keresnek a városban.”

A szállodában látványkonyhás reggelit, a la carte ebédet és vacsorát kínáló étterem, valamint hangulatos bár várja majd a vendégeit. Nem hiányzik majd a Hilton Garden Inn márkára jellemző Pavilion Pantry nevű nonstop delikát üzlet sem. Az üzleti vendégek kedvéért három tárgyalóterem mellett minden igényt kielégítő business centert is kialakítanak.

A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a Hilton harmadik budapesti egységeként csatlakozik a Hilton Budapest és a Hilton Budapest City szállodákhoz. Az új hotel üzemeltetésével az Accent Hotel Management-et bízták meg.

John Greenleaf, a Hilton/Hilton Garden Inn márkáért nemzetközileg felelős igazgató az új budapesti szállodafejlesztésről szólva azt mondta: „A Hilton Garden Inn jelenleg 50 szállodával van jelen Európában, amit további 40 folyamatban lévő projekt követhet a közeljövőben. Közép-Európa továbbra is kiemelten fontos a lánc fejlődésében”.

Legyél az első hozzászóló "Újabb Hilton szálloda nyit Budapesten" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*