Újraindította járatait a Wizz Air Moldova fővárosába

Fotó: visit.chisinau.md

Újra elindultak a Wizz járatai Budapest és Kisinyov között. Moldova fővárosát az utazni vágyók áprilistól hetente két alkalommal is látogathatják.

A Bîc folyó partján található Kisinyov (Chișinău) – vagy magyar nevén Kisjenő – a régió egyik kiemelt központja, egyben a kontinens egyik legzöldebb városa. A megannyi erdő, park, valamint az állat- és botanikus kert felfedezésére nem lehet elég időt szánni, de emellett az építészeti ékességek, katedrálisok, templomok, valamint a kulturális események, mint a színházi és balettelőadások biztosítanak kiváló programlehetőséget.

„Örülünk, hogy kisebb kihagyás után visszatérhetünk Moldovába, és újra repülőjáratokat indíthatunk Kisinyovba. Hetente két alkalmat is biztosítunk arra, hogy utasaink elrepüljenek velünk, és megismerjék ezt a rengeteg felfedezni valót rejtő Kelet-Európai országot. Alig várjuk, hogy személyzetünk újra köszönthesse a velünk utazókat a kisinyovi járatainkon” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

„Örömteli, hogy a moldáv főváros ismét közvetlen légi összeköttetéssel érhető el a magyar fővárosból, és ez az új járat is részét képezi annak a több mint 70 WIZZ járatnak, ami idén nyáron elérhető Budapestről” – közölte Ritter Máté, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője.