Valentin-napi szerelmi fészkek

A legromantikusabb hotelek, ahova érdemes elvinni a párunkat egy hétvégi vagy akár Valentin-napi kényeztetésre.

Párizs: Saint James

Párizs már önmagában is megfelelő hely a romantikához. A város közepén, a Saint James luxus butikhotelben pedig minden adott ahhoz, hogy királyként ünnepeljük meg a Valentin-napot. Párizs egyetlen kastélyhotelében a kristály csillárok, a versailles-i kastély hangulatát idéző szökőkút és a szobák berendezése ezen a napon mind a szerelmeseket ünneplik.

SU2

Dél-Tirol: Alpin Panorama Hotel Hubertus

Elmenekülve a természetbe, a hegyek közé, ahol egymás társaságát élvezhetitek. A luxus környezetben minden adott a pihenéshez és a romantikához. A hotel különlegessége egy kültéri medence, amely 13 méter magasságban tökéletes panorámát nyújt a környező hegyekre. A medence egyébként 25 méter hosszú és egy kis részen üveg panelt építettek be, így az alattunk elterülő tájat is megcsodálhatjuk.

Alpin_Panorama_Hotel_Hubertus-Olang-Hotel_Innenbereich-40885

Garda-tó: Lefay Resort & Spa

Romantika 400 méterre Olaszország legnagyobb tava felett. Egy kettesben eltöltött vacsorához csodálatos panorámát nyújt a Garda-tó. A belső spa és a medencék területét, pedig egy fatörzs köré építették, így még a zárt helyiségben is természeti környezetben érezhetjük magunkat.

d

Vaals: Hotel Kasteel Bloemendal

A Bloemendal egy négy csillagos kastélyszálló, amelynek az a különlegessége, hogy három ország területén – Hollandia, Belgium és Németország – helyezkedik el. Lenyűgöző szobák, csodás kastély udvar egy sétához, remek ételek a vacsorához. Urak, ebben az igazán elegáns és luxus kastélyban, kedvesük királynői körülmények között érezheti magát.

c340x940

Röhrnbach: Jagdhof Wellness Hotel

Bajorország első ötcsillagos szállodája is tökéletes helyszín a feltöltődésre és apihenésre, ahol a wellness egyedülálló módon, 65000 négyzetméteren kínál  kül- és beltéri vízi világot. 11 különféle szaunát, Laconium tepidáriumot, a sparészlegben pedig gyógy- és szépségápolási kényeztetésekkel várják a vendégeket.

jagdhof3

Legyél az első hozzászóló "Valentin-napi szerelmi fészkek" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*