A Mövenpick Hotels & Resorts Európa-szerte életre kelti a régi ízeket

 A Mövenpick Hotels & Resorts szakemberei most életre keltik ezeket az „elfeledett zöldségeket” és újra divatba hozzák őket.

Ugyanis október 19-től november 11-ig egy egészen egyedülálló, 8 új menüt tartalmazó étlapot ajánlanak fel az európai Mövenpick szállodák, melyekben helyet kapnak ezek a kevéssé ismert összetevők.

Olyan ételkülönlegességek kerülnek terítékre, mint a paszterna, az abált mogyoróhagyma, kecskesajt, a fekete retekkel és dióval töltött pecorino sajt vagy a sült tüskéssügér mustáros vajjal és csicsókával.

Thomas Hollenstein, az európai Mövenpick Hotels & Resorts szállodák étel és ital főigazgatója szerint, ezek a zöldségek rengeteg ember étkezését színesítették, azonban később a szegény ember étrendjével azonosították, így egyre kevesebben használták. Véleménye szerint a zöldségek most reneszánszukat élik, mivel egészségesek, ízletesek és kiváló mód az immunrendszer erősítésére, ami jól ősszel kifejezetten jól jön. Ezért is örülnek neki, hogy ezeket az ízeket most széles közönséggel ismertethetik meg.

További információk találhatók a www.moevenpick-hotels.com/taste oldalon, ahol foglalhatnak is akár egy éjszakára is, hogy kipróbálják a háromfogásos menüt.

Legyél az első hozzászóló "A Mövenpick Hotels & Resorts Európa-szerte életre kelti a régi ízeket" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*