Varsó új szökőkutas látványossága

Az animációban a történetet Baziliszkusz mesebeli lény, a sárkány és a gyík keveréke meséli el. De megjelenik többek között az Arany Kacsa és egy varázsló, aki a neonfényeket, hidakat, világítótornyokat és szökőkutakat irányítja. Az egész egy fantasztikus történet arról, hogyan áramlik az energia Varsóban.
A víz vásznán megjelenített képeket számítógéppel irányított szökőkút, fények, lézershow és zene kíséri.
A bemutató 25 percig tart és 2015. május és szeptember 26-a között tekinthető meg minden pénteken és szombaton. Májusban és szeptemberben 21 órakor, júniusban, júliusban és augusztusban 21.30-kor kezdődik.

A varsói Szökőkutak Multimédiás Parkja 2011. május 7-én nyílt meg összesen 367 szökőkút-fúvókával (közülük 227 digitálisan irányított), melyek 30 ezer liter vizet lövellnek ki egy perc alatt. Emellett 295 LED RGB reflektor üzemel (mindegyik 16 millió színlehetőséggel rendelkezik). A kilövellt víz a képek és animációk vetítővásznaként funkcionál.

Az új, látványos szökőkút-bemutatók a Szökőkutak Multimédiás Parkjában immár hagyománnyá váltak. Évről évre újabb és újabb izgalmas produkciókat láthatunk. A bemutatók látogatottsága folyamatosan nő, a tavalyi szezon 800 ezres közönséggel zárult.

Legyél az első hozzászóló "Varsó új szökőkutas látványossága" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*