Virágkarneváli gyermekfesztivál a Debreceni Vidámparkban

Az idén augusztus 20-án már az ötvenedik alkalommal rendezik meg debreceni virágkarnevált, amely előtt a Galiba Gyermekfesztiválon a kicsik hangolódhatnak rá a világhírű rendezvényre.

A Galiba Gyermekfesztivál 2012-ben jött létre a Debreceni Virágkarnevál kísérőrendezvényeként azzal a céllal, hogy a gyermekcsoportok is felvonulhassanak a saját maguk készítette kocsikkal, ezzel is belekóstolva a karneválozás nyújtotta élménybe. Az idén augusztus 15-től kezdődő egy hetes gyermekfesztivál, a debreceni Békás-tó, a Vidámpark és a Nagyerdei Stadion rendezvényterén színes programokkal várja a családokat. A fesztivál fő eseménye, a felvonulás augusztus 18-án kerül megrendezésre a Lúdas Matyi néven alapított Vidámparkban.

A Vidámparkban a vasárnapi, ingyenes rendezvénynapon számos izgalmas és érdekes programon vehetnek részt a családok és kikapcsolódni vágyók, hiszen lesz Lúdas Matyi hasonmás találkozó és ügyességi próba, állatkerti őshonos magyar lúd bemutató, táncház, Waldorf mesejáték. A fesztiválon részt vesz a Decathlon is, akik egész nap sportos és szórakoztató programokkal készülnek az érdeklődőknek.

A sokszínű programkavalkád mellett a Vidámpark egyedülálló játékgépei teszik teljessé a felhőtlen szórakozást. A Galiba Gyermekfesztivál alatt a cívisváros szórakoztatóparkja hosszabbított nyitva tartással, 9:00 és 19:00 között várja a Nagyközönséget.

További információk: itt.