Visszatér a TAP – jó áron mehetünk Lisszabonba és azon túl

Tavasszal váratlanul megszüntette budapesti járatát a TAP Portugal, de jövő nyáron heti hét járattal tér vissza, ami kifejezetten jót tesz az áraknak.

Sokak meglepetésére tavasszal megszüntette kifejezetten jól teljesítő budapesti járatait az új többségi tulajdonoshoz került TAP, átadva ezzel a terepet a gyorsan ocsúdó Wizz Airnek, amely nyártól már 3 portugál célállomást is szerepeltet menetrendjében.

A TAP visszatérése azonban nemcsak azt jelenti, hogy így már napi 11 járat indul a portugál fővárosba, hanem azt is, hogy a klasszikus menetrend szerinti járatok kényelmére vágyó utazók is jó áron juthatnak el Lisszabonba és a TAP teljes hálózatának célállomásaira, köztük Brazíliába és a Zöld-foki-szigetekre.

tap-portugal

A TAP péntek kivételével naponta repül majd Lisszabonba – vasárnap két járat indul –, és a legolcsóbb turista osztályú jegy 45-50 ezer forintba kerül, oda-vissza. Ráadásul ezért a reptéren kényelmesen jutunk a fedélzetre, fedélzeti ellátás is jár, valamint egy 23 kilós csomagot ingyen vihetünk a fedélzetre.

Legyél az első hozzászóló "Visszatér a TAP – jó áron mehetünk Lisszabonba és azon túl" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*