Extra garanciával érkezik a Hyundai új modellje

Rendelhetővé vált a hazai piacon is rendkívül népszerű Hyundai i30-as megújult változata, amelyhez öt éves, kilométer korlátozás nélküli garancia is jár.

Alaposan átszabták a Hyundai i30-ast: modernebb, vagányabb és korszerűbb lett, s ahogyan nem egy tesztben megállapították a szakírók, még a kategória névadójának, a VW Golf-nak is lehet félnivalója. A formavilág tetszetőssége persze ízlés kérdése, ám akadnak tények, amelyek – a céges flottakezelők és a magánszemélyek körében egyaránt népszerű – i30-as mellett szólnak. Mindenekelőtt az, hogy a Hyundai – miként közleményükben írták: az iparágban teljességgel egyedülálló módon – öt éves, kilométer-korlátozás nélküli garanciát ad a típushoz.

Az új i30 komplett modellcsaládként lép majd színre, elsőként az ötajtós változatát lehet megrendelni. Ezt követi majd, még az idén, a kombi verzió. A száguldás kedvelői is számolhatnak az i30-cal: ennél a típusnál jelenik meg ugyanis először a Hyundai Motor N márkája alá tartozó, 2017-től gyártott nagy teljesítményű modellváltozat.

Amit már most biztosan lehet tudni: az ötajtós verzió alapára 4 499 000 forint lesz. A felszereltségről sokat elárul, hogy már az alapmodellben is megtalálható lesz többek között az autonóm vészfékező-rendszer, a vezető éberségét figyelő rendszer, az automatikus világítás, az intelligens távolsági fényszóróasszisztens, az aktív sávtartó rendszer, és a sebességtartó és -korlátozó automatika.

bel

Az i30-at háromféle benzinmotorral lehet majd választani: lesz 100 lóerős 1,4 literes négyhengeres, 120 lóerős 1,0 literes háromhengeres turbós és 140 lóerős, 1,4 literes négyhengeres turbós. Az 1,6 literes dízelmotort 95, 110 vagy 136 lóerős kivitelben lehet majd választani.

Legyél az első hozzászóló "Extra garanciával érkezik a Hyundai új modellje" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*