Online sífelszerelés kölcsönzés az Intersporttól

Mostantól már egész Ausztriában online bérelhetünk sífelszerelést az Intersport áruházaiban. A szolgáltatás keretében síbérlet és felvonójegy vásárlásra is lehetőség nyílik.  

A világ legnagyobb sportszerkereskedelmi áruházlánca, az Intersport, Ausztriában elindította legújabb online szolgáltatását. Segítségével az összes osztrák síterepet lefedő Intersport hálózatban, Magyarországról is bárki előre, online bérelhet sílécet, teljes sífelszerelést, vagy snowboardot és mindehhez szórakoztató eszközöket.

rentshop_service_0458

A megújult www.intersportrent.at weboldalon az Intersport mind a 187 ausztriai áruházának teljes téli sporteszköz bérleti kínálata megtalálható, és 60 másodperc alatt lefoglalható a legjobb síléc, a legkényelmesebb sícipő és a többi tartozék. Az új szolgáltatás keretében sok helyen még a pályabérletek és a felvonó jegyeket online előrendelése is lehetségessé vált.

rentshop_service_0226

Az online bérlethez kötődő kedvezmények:  6 napot fizet, 7 napot kap, ingyenes csere az adott kategórián belül, napi ingyenes síszervíz a bérelt eszközökre, 14 év alattiaknak fél ár, a 10 év alattiak számára – amennyiben mindkét szülő sílécet vagy snowboardot bérel – minden felszerelés ingyenes. (Sisak, amíg a készlet tart.) Ingyenes Wi-Fi az ügyfeleknek az Intersport áruházakban.

Legyél az első hozzászóló "Online sífelszerelés kölcsönzés az Intersporttól" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*