Újdonsággal rukkolt elő a LOT

Elżbieta Borzon, a LOT country managere és Sali Sándor sales manager tájékoztatta a szakmát a New York Palace Boscolo szállodában január 25-én.

89 év tapasztalatát használja fel a mindennapok repüléséhez a LOT. A legfiatalabb flotta már rendelkezik 8 db 787-8 Dreamliner géppel, amin business, premium és economy osztály is található, számos technológiai újítással, mint a földi páratartalomhoz hasonló viszonyok, az ívelt szárnyak miatt nincs turbulencia, nagy lábtér, nagyobb és gombnyomásra sötétedő ablakok, alacsony fogyasztás.

2018 tavaszától várja az utasokat még 4 db 787-9 Dreamliner, ezek elsősorban a hosszabb távú utazást szolgálják.

Rövid távon Budapestről Lengyelország 9 nagyvárosa egy órán belül már elérhető. A LOT felmérve a piaci helyzetet, Amerikát közelebb akarja hozni Magyarországhoz. Bízva a sikerben New York és Chicago a két új úti cél közvetlen Budapestről.

Az éves szinten több mint 6,8 millió utast szállító légitársaság nagyon jó évet zárt, és az igazi csúcs még csak most követezik. Május 3-tól heti négyszer válik (hétfő, csütörtök, péntek, vasárnap) elérhetővé velük Budapestről közvetlenül New York és heti kétszer (kedd, szombat) Chicago.

A járatok azon túl, hogy kiváló menetrenddel közlekednek, rengeteg kényelmi funkciót is kínálnak, ilyen például a kényelmes és tágas férőhely, a kiváló fedélzeti catering és a sokrétű fedélzeti szórakoztatás.

Legyél az első hozzászóló "Újdonsággal rukkolt elő a LOT" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*