15 000 Business Class ülés az airberlinen

Most már a Business Class szolgáltatásokat is igénybe vehetik az airberlin járatain. Németország második legnagyobb légiforgalmi társasága, 15000 üzleti osztályú ülést biztosít – legyen szó rövidebb vagy hosszabb utazásokról – a légitársaság európai járatain. Jelenleg az ülések minden esetben az első sorban vannak, biztosítva a nagy lábteret és a középső üres helyet. Sőt a tervek között szerepel, hogy további széksorokkal bővítik a férőhelyek számát. Természetesen mindez nem fog a kényelem rovására menni.

A döntés meghozatalakor megfigyelték, hogy leginkább a hosszú távú utazások során van igazán nagy igény a Business Class foglalásokra, még akár a belföldi utak esetében is. A kezdeti sikereket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már az első repülések során az összes Business Class kategóriában értékesített jegy, elfogyott. Az újítás úgy tűnik meghozta a hozzá fűzött reményeket, ezen felül pedig igen fontos lépés volt az airberlin hálózati légitársasággá válásának ügyében.

A fejlesztések ezzel, azonban nem állnak meg. November közepén három átszállási lehetőséggel bővül az airberlin, Düsseldorf és Genf között. Ezeken a járatokon szintén magas Business Class foglalási arányokat jósolnak, hiszen sok utas érkezik Düsseldorfba, Zürichből vagy Genfből, hogy egy átszállást követően haladjanak tovább úti céljuk felé. Következő hónaptól, már a kényelmes, üzleti osztályon is utazhatnak.

Legyél az első hozzászóló "15 000 Business Class ülés az airberlinen" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*