Továbbra is Sárdi Rezső képviseli Új-Zélandot Magyarországon

Az ismert turisztikai és gazdasági szakembernek, Sárdi Rezsőnek az új-zélandi Kereskedelmi és Külügyminisztérium államtitkára, Brook Barrington hosszabbította meg tizenkét éves mandátumát, így továbbra is képviselheti a szigetországot hazánkban.

rezso_sardi

Sárdi Rezső eddig is komoly szerepet játszott az új-zélandi kormány külpolitikai és kereskedelmi kapcsolataiban. Munkájával erősítette Új-Zéland hírét a turisztikai, kulturális és oktatási kérdésekben, valamint megbízatása alatt számos magas rangú küldöttség érkezett Magyarországra. Szintén sikernek könyvelhető el a két ország között született megállapodás, a „Working Holiday” vízum bevezetéséről. Ennek köszönhetően 2013-óta évente száz magyar fiatal utazhatott Új-Zélandra egyéves vízummal, így a fiatalok munkát vállalhatnak, tanulhatnak és felfedezhetik az ország rejtett szépségeit. A lehetőség a jövő évben is adott lesz.
A két ország között jó kapcsolatok terén mérföldkőnek számít, hogy Magyarország nagykövetséget nyitott Wellingtonban, Új-Zéland fővárosában.

Legyél az első hozzászóló "Továbbra is Sárdi Rezső képviseli Új-Zélandot Magyarországon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*