8 járattal jelentkezik az El Al légitársaság júniustól

 Ahogy azt Papp Csabától, az El Al légitársaság magyarországi igazgatójától megtudták, a Malév bedőlése után nem növelték meg járatszámukat, maradt a heti öt, pedig a magyar légitársaság a téli időszakban is heti kilenc járattal rendelkezett Tel-Aviv és Budapest között.

Azonban március 24-től, a nyári menetrendre való váltáskor, a korábbi években megszokott rendszer szerint járatbővítésre került sor. Már heti hat járatuk repül, és június 24-től  várhatóan további két járattal bővítik a kínálatot.

Ezen az útvonalon általában a 142 férőhelyes Boeing 737-esek közlekednek, azonban a nyáron megjelenő két új járat, mely csütörtökön és vasárnap repül, a 189 személyes Boeing 757-eseké lesz a légcsatorna.

Papp Csaba továbbá elmondta a turizmusonline-nak, hogy azok a foglalási számok, melyeket a Maléven lehetett korábban látni, azok nem jönnek át teljes mértékben a többi légitársasághoz, ami azt jelenti, hogy nem terelődött át a többi légitársasághoz, a többi járatra az összes Malév-utas. Ezek az utasok a környékbeli repterekere mennek inkább, kiutaznak Bécsbe illetve, Pozsonyba, mivel ott kedvezőbb az ár.

Legyél az első hozzászóló "8 járattal jelentkezik az El Al légitársaság júniustól" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*