80 éves lett az Air France

A legnevesebb designerek, séfek, művészek érdeme, hogy az Air France ma már nem csak a világ vezető légitársasága, hanem a francia kultúra jelképe is. A születésnaphoz számos esemény, rendezvény kapcsolódik. Az Airbus-szal együttműködésben, egy A380-as és egy A320-as típusú gép, egy évig a 80. születésnapra tervezett logóval díszítve repül.

Melles Botond, a légitársaság country managere a születésnap alkalmából jelenről, jövőről így fogalmazott: „Az Air France megalakulása óta a világ vezető légitársaságai között van. Ez nem lenne lehetséges, ha csak egyszer is engedett volna abból a magas minőségből, ami egyik jellemzője. Globális légitársaságról van szó, de a nemzeti értékek megtartása rendkívül fontos. Ez például abban is megnyilvánul, hogy a világhírű francia gasztronómiát Michelin csillagos séfek által teszi elérhetővé a fedélzeten, az utasok legnagyobb elégedettségére. Most, a 80 éves születésnap alkalmából a mottónk a szenvedély. A repülés iránt, az utasok kiszolgálása iránt. Ez a szenvedély ugyanakkor a jövőnk záloga, tervezett megújulásunk pillére. A 80 év az Air France életében is mérföldkő. Nagyon sok olyan aktivitásunk lesz, amelybe bevonjuk a közönséget. Nyereményjátékok, ünnepi design, egyedi utak – senki nem marad ki az ünneplésből. Októberben minden utasunk hozzájuthat fedélzeti magazinunk nagyon szép, ünnepi számához, amelyben mostantól egy évig minden hónapban egy-egy világhírű író utazáshoz kapcsolódó írása olvasható.”

/az ünnepi alkalomból készült weboldalon, sok-sok egyedi korabeli fotóval követhetjük végig az Air France történelmét egészen napjainkig: http://80years.airfrance.com/ -/

A hosszú távú sikeres működés titkának a manager az átgondolt, jól felépített stratégiát, a minőségi szolgáltatásokat, az elhivatott szakembereket, az ügyfélközpontúságot, a megbízhatóságot, és az innovációt nevezte meg.

Mindezt megerősítendő, október 8-tól máris újabb kedvezményes ajánlatokkal rukkolt elő az Air France. „A határtalan élmények az Air France által” elnevezésű akció október 22-ig tart, ez idő alatt népszerű és egzotikus desztinációkra rendkívül kedvezményesen lehet jegyet foglalni. Kedvcsinálónak például: Torontó – 155.900 Ft.; Peking – 154.900 Ft.; Havanna – 199.900 Ft.; és Rio de Janeiro – 196.900 Ft. A kedvezményesen foglalt jegyeket 2014. április 11-ig kell leutazni. Bővebb információk az Air France honlapján.
az alábbi linken pedig megtekinthető a 80 évet képekben elmesélő kisfilm.

Legyél az első hozzászóló "80 éves lett az Air France" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*