A Fraser Residence Budapest nyerte idén a TripAdvisor Kiválósági Díját

 A díjat – mely a vendéglátás magas színvonalát ismeri el – azok a létesítmények nyerik el, melyek folyamatosan kiváló értékeléseket kapnak az internetes portálon. Az internetes oldalon található szállások körülbelül tíz százaléka részesül a nívós elismerésben.
Ahhoz, hogy egy szálloda megkaphassa a díjat, folyamatosan legalább négy pontot kell elérni a maximális ötből, továbbá az utolsó tizenkét hónapban kapott utazói véleményeket veszik figyelembe a díjak kiosztásakor.

A Fraser Residence 2011-ben nyílt meg a Corvin-negyedtől mindössze 500 méterre. Minden szoba hangszigetelt és ingyenese wi-fi biztosított. A négycsillagos Fraser Residence Budapest rövid és hosszú távú tartózkodásra egyaránt alkalmas, stílusos belső és tágas terek teszik kényelmessé. Minden apartman légkondicionált és jól felszerelt konyha tartozik hozzájuk ebédlővel. A szobákban síkképernyős TV és DVD lejátszó is található. A szállodában a teljes önellátási lehetőségen túl, a vendégek számára kontinentális büféreggeli is biztosított. Huszonnégy órás recepció működik.

Legyél az első hozzászóló "A Fraser Residence Budapest nyerte idén a TripAdvisor Kiválósági Díját" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*