A legjobb dizájn Air France módra

Ismételten jutalmazták az Air France légitársaságot. A díjakat a légitársaság ezúttal a szolgáltatásaik feljebb pozícionálásával nyerte el. A Janus du Commerce díjjal a zsűri elsősorban a nagyobb kényelmet és a különösen szofisztikált La Première, Business, Premium Economy és Economykabinokat ismerte el. A kabinokban elérhető termékek és szolgáltatások számos dizájnerkooperációnak köszönhető. Ezek közé sorolhatóak a La Première különleges kabinjai, az ággyá alakítható ülések a Business osztályon, a Premium Economy és az Economy osztályok ülései, az anyagválasztás, az egyedi tervezésű étkészlet, a Michelin csillagos séfek által megálmodott gourmetmenüsorok, valamint a széleskörű fedélzeti szórakoztatás.

Best Design díj

A Janus zsűrije azokat a vállalatokat is értékelte, akik Franciaországban és külföldön egyaránt közvetítik a dizájn és az innováció értékeit. Ezen a területen az Air France a Best Design díjat iselnyerte.

A márka, ami a dizájn legjobbjait értékeli

Az 1953-ban alapított Janus a kiválóság védjegyeként vált ismertté, és olyan vállalatokat és szervezeteket részesít elismerésben, akik a folyamatos fejlődés elkötelezett hívei. Ma ez a díj a dizájnvilágában egy fontos mércének számít, amely a terület legjobb teljesítményeit jutalmazza.

Air France, a „világ legtöbbet fejlődött légitársasága” 2015-ben

Idén az Air France-ot a Skytrax is hatalmas elismerésben részesítette. A vállalat „A világ legtöbbet fejlődő légitársasága” lett, és immár két egymást követő évben nyert díjat a párizsi Charles de Gaullerepülőtéren található La Premiére lounge étterem kínálata is.

Legyél az első hozzászóló "A legjobb dizájn Air France módra" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*