A levegőben is online

A holland légitársaság Dreamlineerein üzembe helyezték a fedélzeti wifi szolgáltatást, így a Boeing 787-es gépeken már repülés közben is olvasgathatjuk a legfrissebb híreket. A KLM tervei között szerepel, hogy 2017-től már minden hosszú távú járat biztosítja ezt az extrát az utasok számára.

2016 februárjától nem kell megvárni a landolást, ha üzenetet szeretnénk hagyni valakinek, hiszen ezt a levegőben is megtehetjük – amennyiben a KLM Dreamlinereire váltottunk jegyet. Különösen hasznos ez a szolgáltatás az üzletembereknek, akik így nem veszítenek több órát, és a fedélzeten is tudnak dolgozni.

A használatáért természetesen külön díjat kell fizetni, melyre a Business Classon és az Economy Classon is hitelkártyával van lehetőség. A 24 óráig érvényes csomagok közül a Light 40 megabájt adatforgalmat jelent, még a Flight 120 megabájt szörfölést biztosít előreláthatólag 19,95 euróért. A technikáért a Panasonic felel.

Jelenleg a következő járatokon lehetünk online: Abu Dhabi, Bahrein, Dubai és Rio de Janeiro. Nyártól a lista Delhivel, Osakaval, Hangcsouval, Csengtuval és Hsziamennel bővül. 

Legyél az első hozzászóló "A levegőben is online" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*