Indul a Nemzetközi Qatar Ételfesztivál

A fesztivál 2016. március 22-től egészen 28-ig tart majd, témája ezúttal pedig „Az ételek másik oldala” lesz. Az előző évben több, mint 170 ezer látogatót vonzott az öt napos rendezvény, ezért idén már plusz két nappal többre számíthatnak az érdeklődők.

Örülhetnek a kínai konyha szerelmesei, hiszen 2016 a Katar-Kína kultúra éve, ennek apropóján pedig több kínai étel megkóstolásra nyílik lehetőség.

A Katari Turisztikai Hivatal úgy véli, az ételfesztivál rendkívüli módon színesíti az ország hírnevét, és növeli a beutazások számát. Aki részt vesz a rendezvényen, ízelítőt kap Katar kulináris szegmenséből, hagyományaiból és tradícióiból. A Qatar Airways büszkén támogatja a programokat, és boldogan nyugtázza, hogy a világ egyik legnépszerűbb eseményének hála rengeteg ember ismeri meg az itteni szokásokat.

Lesznek olyan motívumok, amelyeket visszatérőként üdvözölhet a nagyérdemű, ilyen például a Qatar Airways rendezésében a Vacsora a Levegőben, vagy a Főzés Színháza. Nem utolsó sorban pedig hírességek is ellátogatnak a fesztiválra, ami sok rajongónak külön élményt nyújt majd.

Legyél az első hozzászóló "Indul a Nemzetközi Qatar Ételfesztivál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*