A Royal Caribbean luxushajója adott otthont a Csizmás, a kandúr című film premierjének

Az Allure of the Seas (A Tengerek Csábítója), a Caribbean egyik legújabb és egyben legfejlettebb hajója adott otthont a Csizmás, a kandúr című animációs filmnek. Az október 16-án tartott vörösszőnyeges premieren, megjelent a film két főszereplőjének hangját kölcsönző színész, Salma Hayek és Antonio Banderas is.

Az Allure of the Seas az 5.400 férőhelyével a világ legnagyobb és egyben legforradalmibb óceánjárója, a testvérhajó, az Oasis of the Seas-zel együtt. A hajót forradalmi elrendezése részben abban rejlik, hogy az 5.400 vendéget 2.700 kabinban elszállásoló hajót, olyan hét területre osztották, mint például a Central Park, ami szó szerint egy park a hajó közepén, az Entertainment Place, ahova szórakozni járhatnak a vendégek, és a Youth Zone, ahol a fiatalok találhatnak elfoglaltságot maguknak.

Az Allure of the Seas üdvözli ezt az egyedi világpremiert, mivel a film 3D-s vetítését is megnéző két színész, majd csak két héttel később, október 28-án kezdi népszerűsíteni a Csizmás, a kandúrt a szárazföldön, az Egyesült Államokban.

A film története szerint még mielőtt Shrekkel találkozott volna, a notórius harcos, nőcsábász, és törvényenkívüli Csizmás kandúr (Antonio Banderas) hősies kalandban vesz részt, hogy megmentse faluját. Oldalán olyan segítők tünnek fel, mint a lángész Tojás Tóbiás (Zach Galifianakis) és a dörzsölt Puha Pracli (Salma Hayek). Ez egy igaz történet A Macskáról, A Mítoszról, A Legendáról…A Csizmáról.

A film hazai premierje december 1-re várható.

forrás: www.royalcaribbean.com

Legyél az első hozzászóló "A Royal Caribbean luxushajója adott otthont a Csizmás, a kandúr című film premierjének" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*