A Celebrity Cruises olvasói díjat nyert

A Condé Nast Traveller című neves angol magazin, évente meghirdetett olvasói szavazásán, idén a Celebrity Cruises nyerte el az 1. helyezést a “magasan versenyképes nagy hajók” kategóriában.

Közel 29.000 olvasó vett részt a Condé Nast Traveller 24. felmérésén, melyben az óceánjárók 7 területen versenyeztek: étel/ital, kabinok, kinézet/elrendezés, személyzet/ellátás, part menti kirándulások, programok/felszerelések és útvonalak/menetrendek.

“Hogy a Solstice osztályú hajóinkat a legjobbnak ismerték el a kategóriában, csak úgy, mint a Millenium osztályú hajóinkat több egymást követő évben, az hihetetlenül kitüntető. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy a Condé Nast Traveller kifinomult olvasóközönsége értékeli azt a modern fényűzést, amire mi a teljes flottánkat fókuszáljuk.” nyilatkozta Dan Hanrahan, a Celebrity Cruises elnöke és vezezérigazgatója.

Ezenkívül a Celebrity bejelentette, hogy egy teljesen új bor-témájú hajóutakat tervez a 2012-es szüret idejére Franciaországba, Spanyolországba és Portugáliába.

A Condé Nast Traveller díjazottjainak teljes listáját megtalálhatják a magazin honlapján: www.cntraveller.com

forrás: www.celebritycruises.com

Legyél az első hozzászóló "A Celebrity Cruises olvasói díjat nyert" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*