A Valentin nap Stockholmba viszi!

 Lepje meg párját egy romantikus vacsorával az ICON étteremben vagy egy szerelmes éjszakával a Hilton Budapest szálloda egyik dunai panorámás szobájában.

2012. február 14-én romantikus élő zenés vacsorával várja vendégeit este 6 órától. A különleges alkalomra séfük egy szívet-lelket melengető étlappal készül. Foglalja le asztalát minél hamarabb a +36 1 8896757-es telefonszámon vagy emailben a zsuzsanna.virag@hilton.com címen.

Szobát is foglaló Valentin-napi vendégeknek édességet és pezsgőt is adnak ajándékba.

A romantikus vacsora ára 11.000 Ft személyenként, ami tartalmazza a Valentin-napi étlapról választható 4 fogást és a 10% szervizdíjat.

A Valentin-napi éjszaka ára 2 fő részére 24.900 Ft / éjszaka dunai panorámás szobában svédasztalos reggelivel két fő részére.

.

Hilton Nights – zenés-táncos vacsora parti március 8-án a Hilton Budapestben

Úgy érzi, hogy minden program a tiniknek szól? Az ICON a felnőtt korosztályra is gondol! Március 8-ával kezdődően minden hónapban egyszer könnyed tánczenével és finom vacsorával várják az igényes szórakozásra vágyó vendégeket.

Március 8-án a szilveszteri partikról jól ismert Sunny Dance Band játszik kellemes tánczenét. Repertoárjukban a swing, a rock&roll és a disco korszak fülbemászó, jól ismert számait szólaltatják meg.

A program ára az exkluzív svédasztalos vacsorával és alkoholmentes italokkal 9.900 Ft személyenként.

Foglalja le asztalát minél hamarabb és készítse ki táncos cipőjét! Asztalfoglalás: +36 1 889 6757 / zsuzsanna.virag@hilton.com

.

Felejthetetlen Hétvége Akció!

Külföldi látogatók tízezrei keresik fel minden évben Budapestet. Gyönyörű fővárosunk Önre is vár! Szeretné látni, hol szállt meg Pavarotti, Anastacia, Olivia Newton John, Rick Astley, Platini, Gina Lollobrigida, Tony Curtis, Roger Moore ….és megannyi híresség? Használja ki a lehetőséget! Most 24.900 Ft-os kedvezményes áron foglalhat szobát a Hilton Budapestben! Töltsön ott egy hétvégét és térjen haza élményekkel gazdagon!

Ajánlat:
24.900 Ft / éjszaka dunai panorámás szobában svédasztalos reggelivel két fő részére.
49.900 Ft / éjszaka dunai panorámás lakosztályban svédasztalos reggelivel két fő részére.
Érvényesség: 2013. április 1-ig, a januári, februári és márciusi hétvégéken (péntek, szombat, vasárnap) valamint ünnepnapokon
– Az akciós ár Valentin napján is érvényes!

www.hiltonbudapest.hu

Legyél az első hozzászóló "A Valentin nap Stockholmba viszi!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*