A világelső is a családokra hajt az óceánon

A világ legnagyobb hajóstársasága a Carnival Cruise Line 2016-ban indítja útjára a közel 4 ezer (3 936) férőhelyes Carnival Vista-t, ami teljes program kínálatával a családokra fókuszál, de emellett természetesen minden korosztály felhőtlen szórakozása garantált. Mivel a hajóstársaságok versenyében már csak az lehet sikeres, aki valamilyen egyedülálló újdonsággal is előrukkol a Vista sem marad el ezen a téren: az egyedülálló lebegő kerékpározás (SkyRide) igazi attrakciónak számít majd az óceánon, miközben az új hajó utasai élvezhetik először az IMAX mozizás élményét a nagy vizeken.

 

Az óceánjáró hátsó fedélzeti részén külön „családi zóna” kap helyet, ahol a megszokottnál nagyobb, két gyerekbarát fürdőszobát magába foglaló lakosztályok kaptak helyet, amelyek egyszerre öt vendég számára biztosítanak szállást. Az elkülönített hálóknak köszönhetően a gyermekek és szüleik külön, de mégis egy helységben alhatnak. A lakosztály kiváltságai közé tartozik például, hogy a 12 évnél fiatalabb gyerekek a fizetős, exkluzív éttermekben is ingyen étkezhetnek és egy késő esti foglalkozáson is ingyen vehetnek részt.

 

Az óceánon világpremiernek számító IMAX mozi 182 férőhelyes lesz, ahol a legújabb mozifilmeket vetítik majd. A minden korosztály számára külön fenntartott játszóház (lounge) mellett a családi programok sorát gyarapítják azok a vidám comedy-show előadások, amelyek helyszínéül a Punchliner Comedy Club szolgál. További méz a madzagon az új prémium fagylaltozó és a „Cherry on Top” édesség bolt.

 

Lesz emellett két szintes minigolf pálya, futó pálya, fitness terem, bowling pálya, ping-pong és persze a ma már elengedhetetlen, a földi társakkal vetélkedő aquapark és természetesen az egyik legnagyobb attrakció sem hiányozhat: a gyerekek a Carnival új hajóján is találkozhatnak a különösen Amerikában népszerű Dr. Seuss mesék megelevenedett alakjaival.  

 

Ilyen lesz a Carnivel Vista az életben: https://www.youtube.com/watch?v=s_E4LySdEi8

Legyél az első hozzászóló "A világelső is a családokra hajt az óceánon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*