Nincs más HÁTRA, mint Egerbe!

TURISTÁKNAK

Az Egerbe érkező turisták egy újabb, remek egri pihenést nyerhetnek, ha részt vesznek a játékban. A teendő a következő:

1. 2015. július 15-e és augusztus 15-e között az egri Tourinform irodában, vagy más belvárosi turisztikai információs ponton ki kell tölteniük egy rövid, Egerrel kapcsolatos kérdőívet. Az egy hónap során minden nap kisorsolnak egy hátizsákot és pólót, erről értesítik a nyertes kérdőív kitöltőjét.

2. A szerencsés nyerteseknek az lesz a feladatuk, hogy készítsenek magukról szelfit, vagy más jellegű képet, melyen egy számukra kedves egri életkép, vagy helyszín mellett jól látható az egri emblémával ellátott hátizsák és póló. Ezt a fotót kell feltölteniük a www.facebook.com/egrihatizsak oldalra.

3. A beküldött fotók készítői között egy egri wellness hétvégét sorsolnak ki, így a fődíjas visszatérhet Egerbe és további egri történetekkel gazdagodhat.

 EGRIEKNEK

A helyiek számára júliusban hirdetnek, két hetes rádiós játékot. Az akció két hetében, hétfőtől péntekig, 10.00 és 18.00 óra között naponta 5, szerencsés betelefonáló nyer Egertől egyedileg emblémázott hátizsákot és pólót.

A sikeres egri játékosnak ezután már csak három teendője lesz:

1. Elmondja a rádióhallgatóknak, hogy miért szeret Egerben élni és mit jelent számra az, hogy Eger az ő története is

2. Elviszi magával a nyereményt a 2015-ös nyaralására a Tiszához, a Balatonpartra, Londonba, Nyíregyházára, Görögországba, Párizsba, Visegrádra, vagy spanyolhonba, azaz a világon bárhová!

3. A vakáció során készít egy olyan szelfit, vagy más jellegű képet, melyen jól látható, hogy az Eger-hátizsák és póló a nyertessel együtt eljutott a világ valamely más pontjára, s ezt a képet feltölti a www.facebook.com/egrihatizsak oldalra.

Az egrieknek szánt játékfolyam is főnyeremény-sorsolással zárul, a tét egy remek utazás! Keresd a Facebookon: „Nincs más HÁTRA, mint Egerbe”, vagy www.facebook.com/egrihatizsak.

Legyél az első hozzászóló "Nincs más HÁTRA, mint Egerbe!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*