A Wizz Air elindította Budapest – Tel-Aviv járatát

 Az új járat először teszi lehetővé, hogy alacsony árakon utazzunk Magyarország és Izrael között, mivel korábban ezen az útvonalon csak magas költségű légitársaságok repültek. Az új ajánlatnak köszönhetően fellendül a két ország közötti turizmus. Az új útvonalat egy különleges divat show-val ünnepelte meg a Wizz Air. Híres izraeli modellek és divattervezők csatlakoztak a Wizz Air magyar személyzetéhez, hogy megrendezzék a világ első „MileHigh” Divat Show-ját, amelynek keretében tíz modell több mint 30 ezer láb magasan fog végigsétálni a kifutón.

A Wizz Air páratlanul alacsony árai már ezen az új útvonalon is nagyon népszerűnek bizonyultak az izraeli és magyar utasok körében. Nem sokkal a járat szeptemberi bejelentése után újabb repülési nappal bővült a téli menetrend, a 2013-as nyári csúcsszezonban pedig napi rendszerességgel repül majd a Wizz Air Tel-Avivba. A viteldíjak 14 590 forintnál kezdődnek, a foglalás a wizzair.com oldalon lehetséges.

BUDAPEST-TEL AVIV ALACSONY ÁRAKON 
……………………………………………………………………………………………..

Indulási nap Napok 
December 6.

Hétfő, kedd, csütörtök, szombat
(június 15-től minden nap)

„Nagyon örülünk, hogy elsőként ajánlhatjuk alacsony árainkat a Budapest-Tel-Aviv útvonalon” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. „Az izraeli és magyar utasok korábban éveken át arra kényszerültek, hogy drágán vásároljanak repülőjegyet, ám a Wizz Air alacsony árainak köszönhetően most tovább erősödhet az üzleti és szabadidős turizmus a két ország között. Annak érdekében, hogy kielégítsük az alacsony áraink iránti magas keresletet, a 2013-as csúcsszezonban napi rendszerességgel indítjuk gépeinket Budapest és Tel-Aviv között. Reméljük, hogy a mai első tel-avivi járat után további izgalmas útvonalakat ajánlhatunk utasainknak hála útvonalhálózatunk bővülésének.”

„Budapest Airport nevében örömmel üdvözöljük, hogy elindult a Wizz Air Budapest-Tel-Aviv járata” – mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója. Hozzátette: „Ez egy régóta húzódó ügy, ami most mindkét ország utasainak a megelégedésére végre megoldódik. Az Izraelbe tartó magyar utazók számára mostantól bővül a választék és könnyebben eljuthatnak a világ egyik leggazdagabb kulturális célpontjába, míg az izraeli utazóknak több lehetőségük nyílik, hogy Magyarországra utazzanak, akár üzleti-, akár szabadidős célból.”

A Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága 39 darab A320 Airbus-ból álló flottát üzemeltet 16 állomásról, több mint 250 útvonalon, 83 desztinációval, 29 országba. A Wizz Airnél 1500 repülési szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően 2012-ben több mint 12 millió utas választja a légitársaságot.

Legyél az első hozzászóló "A Wizz Air elindította Budapest – Tel-Aviv járatát" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*