Aeropark: félárú jegyekkel nyit március 15-én

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kettes terminálja közelében található múzeum üzemeltetője, a Légiközlekedési Kulturális Központ közhasznú Nonprofit Kft. a szezon kezdetének alkalmából 50 százalékos kedvezménnyel csalogatja az érdeklődőket 2015. március 15-én, vasárnap. Az Aeropark e naptól hétköznapokon és hétvégén is 9 órától 17 óráig tart nyitva, a nyári időszámítás kezdetétől, március 29-től pedig egy órával tovább, 18 óráig.

Az Aeroparkban a magyar polgári légiközlekedés hőskorának összes meghatározó repülőgép-típusa megtekinthető. A Li-2-es, Il-14-es, Il-18-as történelmi, légcsavaros utasszállító repülőgépek mellett a sugárhajtású korszak ikonikus gépei, a Tu-134-es és a Tu-154-es pilótafülkéi is nyitva várják a látogatókat. A múzeumban szintén megtekinthető egy Yak-40-es regionális repülőgép, a népszerű kétfedeles An-2-es és egy Mi-2-es mentőhelikopter. A kiállítás része számos repülőtéri földi kiszolgáló jármű is. A látogatók külön díj fizetése nélkül kipróbálhatják a múzeum Cessna repülőgép-szimulátorát is, ahol szakértő instruktorok segítik a sikerest leszállást akár a legkisebb vendégeknek is.

Az Aeropark ajándékboltjában számos eredeti Malév-relikviát is megvásárolhatnak a látogatók, köztük a legnépszerűbbek az eredeti Malév business-osztályú bögrék és a logózott fém evőeszköz-készletek.

Bővebben: http://www.aeropark.hu

Legyél az első hozzászóló "Aeropark: félárú jegyekkel nyit március 15-én" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*