Airberlin: irány a Karib-szigetek

E két úti cél Münchenből is elérhető lesz, vagyis a jövőben így hetente csaknem nyolc járat indul majd ezekbe a városokba. Hétfői, szerdai és pénteki utazási napokon egy Airbus A330-200 repülőgépet használ majd a légitársaság.
A járatok indulási időpontjai a következőképpen alakulnak: Düsseldorfból minden kedden és pénteken, pontban 9 órakor indul gép Puerto Plantába, Münchenből szerdánként 8:50-kor, vasárnaponként pedig 10:35 perckor. Ugyanezen a napokon 17 órakor érkeznek Düsseldorfba a visszaút járatai, Münchenben szerdán 16:20-kor, vasárnap pedig 18:05-kor landolnak a gépek.
Varaderóba az Airberlin utasai Düsseldorfból minden szerdán és vasárnap 9:20-kor, visszafelé pedig ugyanezen a napokon 17 órakor utazhatnak, Münchenből Kubába érkező gépek hétfőnként 11:45-kor, csütörtökön pedig 10:15-kor landolnak. Az Airberlin indít csatlakozó járatokat is ezen az útvonalon Münchenbe Berlinből, Düsseldorfból, Hamburgból, Köln/Bonnból, Bécsből és Moszkvából is. A Düsseldorfba érkező vendégek számára szintén elérhető több csatlakozó járat is: Berlinből, Drezdából, Hamburgból, Münchenből, Nürnbergből, Stuttgartból. Több nemzetközi csatlakozási lehetőség is rendelkezésre áll az utazók számára, többek között Koppenhágából, Milánóból, Bécsből és Zürichből is Düsseldorfba. A Karib-szigetekre tartó járatokra már most van lehetőség jegyfoglalásra az Airberlin honlapján vagy akár telefonon, illetve több utazási irodán keresztül is.

Legyél az első hozzászóló "Airberlin: irány a Karib-szigetek" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*